«Ved -15°C og en radiatortemperatur på +45°C gir Daikin Altherma 9,9 kW i varmeeffekt, sammenlignet med 5,6 kW for nærmeste konkurrent.»

Når vinteren slår til krever det mye kapasitet for å holde huset varmt og komfortabelt.
Den smarte forbruker satser derfor på en varmepumpe tilpasset det norske klimaet. Velger du luft/vann varmepumpen Daikin Altherma får du i henhold til Svenske Energimyndigheten ut 75% mer varmekapasitet ved -15°C enn nærmeste testede konkurrent. I tillegg fungerer varmepumpen meget godt selv ved -25°C. I Daikin Altherma systemet inngår avanserte funksjoner for optimale energistyring. Alikevel gjør en brukervennlig og tydelig display det lett for deg både å forstå og håndtere systemet.

Spar Driftskostnader

Oppretthold optimal komfort
Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser og komfortabel romtemperatur. Hvordan? Ved å tilpasse kapasiteten til kravene, og bruke de mest energieffektive komponentene, og styre ytelsen med intelligente kontroller.

Passer perferkt for nye bygninger og lavenergihus

Skal du bygge nytt hus?
Vil du forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Daikin Altherma-systemet er den ideelle løsningen. Den forener oppvarming, kjøling og varmtvann for boligbruk i ett system, som gir maksimum komfort hele året.

Kompakt løsning med varmtvann til boligbruk

Alt-i ett løsning
Hvis du ser etter en alt-i ett løsning, er Daikin Altherma svaret. Den gulvmonterte innedelen kombinerer oppvarming og kjøling med oppvarming av varmtvann til boligbruk. Den kompakte enheten tar liten gulvplass, men den tilbyr store fordeler.

Intuitiv og selvforklarende kontroll

Avansert energistyring
Daikin Altherma-systemet inkluderer sofistikerte kontrollnivåer, med funksjoner som avansert energistyring. Det store skjermpanelet er også designet for brukeren. Det er lett å forstå og enkelt å bruke.