«Intelligent luft-vann teknologi for deg som stiller store krav til ytelse, besparelse og brukervennlighet. Med Zubadan-teknikk har systemet fabrikkgarantert varmedrift ned til -25°C og holder effekten på de kaldeste vinterdagene.»

Mange muligheter
Ecodan leveres med en kompakt varmesentral med integrert 200 liter varmtvannsbereder, eller med en Hydroboks som enkelt kobles mot eksisterende varmtvannsbereder. Systemet skreddersys med et bredt spekter av utedeler fra 5 til 19,3 kW for å dekke akkurat ditt oppvarmings- og tappevannsbehov.

Hyper Heating

Uteluften er full av energi
Energi som Ecodan Next Generation bruker til å varme opp boligen din. Den unike Ecodan-teknologien innebærer betydelig reduserte oppvarmingsutgifter, og er utformet for å møte fremtidens krav til varmeøkonomi og dine krav til besparelse.

Optimal luftspredning

Intelligent varmetilpasning (Auto adaption teknologi)
Etter en kort periode i drift lærer systemet seg hvilke konkrete forhold som gjelder for akkurat ditt hus og tilpasser oppvarmingen for optimalt energiforbruk.

Temp Booster

Enkel innstilling når du ikke er hjemme
Hvis du skal bort er det bare å trykke på ikonet med koffert så tilpasses innstillingene til at ingen er hjemme og du får større besparelse.

  • Enkel styring med kontrollpanel
  • Trådløs fjernkontroll med romsensor for plassering på hensiktsmessig sted
  • Integrert legionellakontroll