«Passer ypperlig om du er borte en lengre periode.»

iSave (10°C vedlikeholdsvarme)
Trykker du iSave på fjernkontrollen justerer varmepumpen temperaturen ned til 10°C vedlikeholdvarme. Passer ypperlig om du er borte en lengre periode. Du kan endre temperatur, viftehastighet og retning på luftstrømmen og tilpasse funksjonen til ditt behov.

  • Supertynn innedel – kun 19,5 cm
  • Fabrikkgarantert varmedrift til -20°C
  • Stillegående – fra 21dB(A)
  • Uketimer

Zen

Prisvinnende designmodell
ZEN er den prisvinnende designmodellen fra Mitsubishi Electric. Den supertynne modellen kombinerer design og teknikk – slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning. Innedelen leveres i 3 farger (hvit, sølv og sort) og passer de fleste hjem.

Silent Mode

Supertynn, effektiv og stillegående
Den leveres med supertynn innedel på kun 19,5cm. Likevel har ZEN fabrikkgarantert driftsområde helt ned til -20°C og en COP på 4,19 med utrolige 21dB(A) ved Silent Mode er ZEN i toppsjiktet innen lydnivå.

Automatisk justering

Fan mode og uketimer
ZEN har egen Fan Mode der kun viften går. Dette gjør den perfekt til å bruke sammen med peis eller ovn da viften i innedelen vil hjelpe med å fordele varmen i boligen. Egen uketimer på fjernkontrollen gir deg også muligheten til å sette opp ukeprogram for automatisk justering av temperaturen.

Spesifikasjoner:

ZEN 5,5
Effekt: 5,5 kW
COP: 4,19
SCOP: 4,5
Nominell kapasitet ved +7°C: 4,0 kW
Laveste lydnivå: 21dB(A)